© 2019 by GuldaMethod 

Rekisteriseloste

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE 2018

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste, päivitetty 24.5.2018.

 

REKISTERINPITÄJÄ

ProRaw

Fredrikinkatu 61 A 16, 00101 Helsinki

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Karina Gulda

info@prorawwellness.com

0408453640

 

REKISTERIN NIMI

ProRaw:n asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on tilannut yritykseltä palveluja, tuotteen tai uutiskirjeen.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on ProRaw:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden ajanvarausten käsittely ja arkistointi, sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää ProRaw:n toiminnan kehittämiseen, tiedottamiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Myös mielipide- tai markkinatutkimus on mahdollista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Toimitukseen liittyvät osoitetiedot

- Asiakkaan tilaaman palvelun suoritus paikka ja aika, sekä muut keikkaan liittyvät yksityiskohdat

- Puhelinnumero

- Muut henkilön itse antamat tiedot

 

TIETOLÄHTEET

Asiakkaan itsensä luovuttamat tiedot yhteydenoton tai varauksen yhteydessä sähköisen ajanvarauskalenterin www-sivustoa käytettäessä tai ostamalla tuotteen verkkokaupasta www-sivustoa käytettäessä sekä anonyymit analytiikkatiedot www-sivustoa käytettäessä. ProRaw -sivustoon upotettu ajanvarauskalenteri kerää palvelun varauksen yhteydessä koko nimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Tietojen avulla asiakkaaseen saatetaan ottaa yhteyttä, jos varaukseen tulee muutos tai asiakasta ei näy sovittuna aikana tai tiedottamalla olennaisia asioita koskien esimerkiksi yrityksen yhteystietojen muutosta. ProRaw -sivustoon upotettu verkkokauppa kerää vain toimitusta varten olennaiset tiedot ja asiakkaaseen saatetaan olla yhteydessä liittyen toimitukseen. ProRaw -sivustoon upotetut Google Analytics evästeet keräävät tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät sivustoa. Laadimme tietojen avulla raportteja ja parannamme sivuston käytettävyyttä. Lisätietoja Google Analytics analytiikkaseurannasta saat Google tietosuojasivulta. Google Analytics seurannan voi estää: http://tools.goog.com/dlpage/gaoptout

ProRaw ei ota vastuuta siitä miten wix.com, timma.fi, mailchimp.com tai holvi.com käyttää/kerää sivustoilta tietoja.

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa. Tietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

MITÄ EVÄSTEET OVAT? Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai mulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen. Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivustolle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme ja mahdollisissa muissa palveluissa. Lisää tietoa evästeistä saat sivulta: www.aboutcookies.org

 

SIVUSTON KÄYTTÄMÄT EVÄSTEET Sivustolla käytetään erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan. Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja. Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta. Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella, ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä: • Google Analytics privacy overview Sivustomme käyttää myös Facebookin ja Instagramin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta. Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

 

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot (henkilötietolaki 26 §). Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina osoitteella: Karina Gulda, info@prorawwellness.com