Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus

Tule osaksi huippuosaajien tiimiä!

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi tiimiä, jossa voit keskittyä osaamiseesi kaiken muun ollessa hoidettuna puolestasi! Hyvinvoinnin ammattilainen tule osaksi huippuosaajien tiimiä!

Olen rakentamassa hyvinvointikeskuksia ympäri Suomea, jossa tarjotaan asiakkaille monipuolisia palveluita yksilöhoidoista ryhmätunteihin ja kaikkea siltä väliltä! Tule osaksi tätä mahtavaa huippuosaajien tiimiä ja luodaan yhdessä tästä jotain suurta! Meillä on ammattilainen, joka hoitaa kaiken markkinoinnista somepäivityksiin. Keskuksissa on myös puolestasi kassajärjestelmä, siivous, asiakastarjoilut ja hoitoihin tarvittavat tarvikkeet. (Ellei erikseen ole sopimuksessa sovittu muuta).

 

Sinä saat tehdä sen minkä osaat parhaiten ja mitä rakastat! Hoidat asiakkaasi ja lähdet hyvillä mielin kotiin seuraamaan, kuinka listasi täyttyvät yhä uudelleen! Sinulta vapautuu aikaa, kun markkinoinnista ei enää tarvitse huolehtia. Pääset tarjoamaan tiloissa kaiken osaamisesi esimerkiksi asiakkaillesi hoitojen tarjoamisen, jos sinulla on kouluttajan osaaminen voit järjestää koulutukset tiloissa. Teille, joilla on ryhmäliikunnan osaaminen ja koulutukset pääsette vetämään omat tuntinne asiakkaille tiloissa! Huomaat tästä kuinka monipuolinen koko tarjonta tulee olemaan.

 

Yhdistän Suomen hyvinvoinnin huippuosaajia samojen kattojen alle. Ammattilaisten sekä asiakkaiden hyödyksi.

Taustani yksinyrittäjänä hyvinvoinnin puolella

Ihmiset ovat jo pidempään etsineet jotain toisenlaista tapaa hoitaa itseään. He ovat hakeutuneet erilaisten ammattilaisten luokse muun muassa vaihtoehtohoitojen pariin. Hyvinvointialan ammattilaiset toimivat monesti yksin ja voivat kaivata tiimin tukea sekä osaajia markkinointiin ja someen, jotta saavat yrityksensä kasvamaan. Koetko sinäkin näin?

 

Itse kun aikoinaan aloittelin niin en tuonut esille omaa erityisosaamista (Premium Fascia), sillä se kuuluu vaihtoehtohoitojen puolelle. Tarjosin sitä tuttua ja turvallista vaihtoehtoa eli hierontaa, koska siitä oli helpompi aloitella. Yrittäjyys sen aikana oli haastavaa, sillä en tehnyt sitä, mitä sydämeni halusi. Hierontaa oli Premium Fasciaa helpompaa myydä. Yrityksestäni oli tullut pakkopulla, joka tuntui osittain vankilalta. Vaikka rakastin asiakkaitteni kohtaamista, niin jokaisen hoidon jälkeen tuntui, että jos olisin tehnyt sydämeni työtä olisin voinut antaa asiakkaalle enemmän. Mutta sen myynti pelotti, koska mitä jos en saa sitä myytyä ja sitten ei olekkaan varaa enää tilavuokraan? 

Lopulta rohkaistuin ja hyppäsin tutusta ja turvallisesti pois. Hoitoni toimi hyvin eikä enää tarvi myydä tuttua ja turvallista. Mutta usein, kun ohjaan muille niin ongelmaksi tulee, että sijainnin takia asiakas ei jaksa mennä sinne tai koska ei heti varata aikaa toiselle ammattilaiselle niin se vaan unohtuu. Jos ohjasin alivuokralaiselle niin silloin ohjaus toteutui. Tästä heräsikin ajatus.

Mitä jos me oman alan huiput tehtäisinkin työtä saman katon alla? Mitä jos me toimittaisiin kuten terveyskeskukset tai lääkäriasemat toimivat? Mitä jos mekin oltaisiin isoja ja vähän joka paikassa ja tehtäisiin tätä ns. ammattimaisemmin?

 

Pienyrittäjänä kulut ovat suuret yksin. Kun lähdet lomalle, niin liiketilan kallis vuokra saattaa rajoittaa loman kestoa. Samalla on hoidettava markkinointi eli somet ja uutiskirjeet ainakin. Blogiakin olisi hyvä päivittää. Kotisivutkin kaipaavat päivitystä. Yksinyrittäminen vaan valitettavasti vaatii, että teet muutakin kuin ydinosaamistasi. Mitä jos ne eivät ole vahvuuksiasi? Joko opettelet ne tai ulkoistat. Eli joko tuhlaat aikaasi tai rahasi. Näitä murheita ei ole isoilla keskuksilla. Heillä on siihen hommaan ammattilainen, joka hoitaa ne sen aikaa, kun sinä teet sitä, missä sinä olet ammattilainen!

Missio

Sitä ajatusta on hiottu nyt pari vuotta ja tässä välissä on tehty pari kokeilua, miten tämä toteutuisi parhaiten.

Meillä on nyt mukana jo joitakin yhteistyökumppaneita ja niitä etsitään jatkuvasti lisää. 

Hyvinvoinnin keskuksissa on useita hoitohuoneita sekä isompi huone ryhmätoiminnalle. Ideana on, että saman katon alta saa monipuolisesti eri hoitoja ja samalla hoitavia ryhmätunteja, luentoja ja koulutuksia. Joten sinulla on mahdollisuus tehdä monipuolisesti, mitä ikinä haluatkaan!

Yrityksessä sitoudutaan tutustumaan toistensa palveluihin ja kunnioittamaan toistensa ammattitaitoa. Hyvän ilmapiirin vuoksi pidämme kerran kuukaudessa yhteispalaverin, jossa kehitetään yhdessä toimintaa eteenpäin. Palaverissa saa antaa ehdotuksia, pallotella ajatuksia, esittää toiveita ja esimerkiksi jos asiakas on antanu luvan niin kysyä, että kuka osaisi auttaa tälläisen vaivan kanssa parhaiten. Näin voit myös tarjota asiakkaillesi parhaan mahdollisen palvelun. Tavoitteena on upea yhteistyössä toimiva konsepti.

 

Missiomme on rakentaa koko Suomen kattava kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus konsepti. Lisätä kokonaisvaltaisuusen hoitamisen tietoisuutta ja vahvistaa asemamme. Me uskomme, että ihminen on kokonaisuus eikä ihmiseltä voi hoitaa pelkästään oiretta vaan on selvitettävä juurisyy, jottei ongelma pala. Näyttää, että me teemme yhteistyötä eikä ajatella vain omaa kukkaroa. Me oikeasti halutaan, että asiakkaamme voivat hyvin. Me haluamme tarjota ihmisille sitä monipuolista tarjontaa, joka on ollut liian kauan piilossa ja että jokainen ansaitsee tilaisuuden päättää, miten hoitaa itseään. Kun tulemme esille, miten paljon kaikkea on tarjolla todellisuudessa niin se myös opettaa ihmisiä ottamaan vastuun terveydestään ja täten maailma muuttuu. Se muuttuu siihen suuntaan, että ihmiset alkavat kuuntelemaan kehoaan ja intuitiotaan auktoriteetin sijaan. 

Tämä on sinulle, jos:

 • olet toivonut vastaavanlaista hyvinvoinnin keskusta

 • uskot missioomme

 • haluat muuttaa maailman

 • haluat tuoda sun huippuosaamisesi uudelle tasolle

 • haluat tulla esille ja tulla nähdyksi osaamisellasi

 • sinulla on sitä taitoa, muttei osaamista pyörittää pienyritystä

 • sinulla on sitä taitoa, muttet jaksa niitä lukuisia pienyrittäjän haasteita

 • haluat tehdä vain sitä omaa ydinosaamista

 • olet huippuosaaja, mutta et halua hankkia omaa liiketilaa

 • haluat tehdä työtäsi ilman, että olet sidottu korkeisiin kuluihin

 • jos jokin ylläolevasta tekstiä resonoi sinuun

 • teet mielellään yhteistyötä muitten kanssa

 • haluat olla osa isompaa kokonaisuutta

 • haluat helpottaa omaa työtään, jotta jaksaisit tehdä tätä työtä vielä vuosia

Lähde mukaan!
Valitse toimipaikka, jossa haluaisit toimia. Valitse niin monta kuin haluat. Jos listalla ei ole toivomaasi sijaintia niin valitse jokin muu ja kerro alapuolella sijainnistasi ja mm. toivomaasi sijainnit.

Hoitolakeskuksia avataan sen mukaan, miten kiinnostuneita riittää kyseiselle sijainnilla. Helsingissä Kampissa avataan isompi tila Tammikuussa 2020. Seuraavaksi suunnitelmissa on avata liiketila Lahdessa. 

Mukaan tuleminen edellyttää, että sitoudut mukaan vuodeksi kerralla. Samalla sitoudut palvelemaan asiakkaitasi ProRawin tiloissa. Tästä sopimus rikkomuksesta seuraa välitön irtisanominen ProRawin toimesta ja sitä seuraa myös sanktio, jonka olet velvollinen maksamaan kolmen kuukauden sisällä ProRawille. Jos sinulla on uutiskirjeläisiä tai asiakkaita, ketkä mielellään vastaanottavat markkinointiviestejä liittyen palveluihisi niin heille olisi hyvä, jos lähettäisit mukaan tulleessaan liittymislinkin ProRawin uutiskirjeen listalle, jotta jatkossa he kuulevat palveluistasi ilman, että sinun täytyy heille tehdä uutiskirjeitä. Samalla myös meidän muitten mukaan tulijoitten asiakkaitten seasta voi löytyä sinulle uusia asiakkaita. 

Meiltä tulee sisustetut liiketilat, yhteiset kotisivut, ajanvarausjärjestelmä, asiakaspalvelija, asiakkuudenhallintajärjestelmä, yhteinen markkinointi mukaan lukien someissa, uutiskirjeet, verkossa. 

 

Hinta on 300€/kk + 40% provisio myynneistäsi. Näillä katetaan kaikki yllämainitut asiat. Samalla voimme taata nopea kasvu ja laajentaa toimintaa.

 

Jos lähdet mukaan Huhtikuun 2020 mennessä niin hintasi on 250€/kk aina! + 40% provisio myynneistäsi.

 

Jos lähdet mukaan nyt eli aloitat Tammikuussa niin hintasi on 200€/kk aina! + 40% provisio myynneistäsi. Samalla sinulla on tilaisuus esitellä palvelusi ensimmäisten joukossa esimerkiksi joulukalenterissa ja pikkujouluissa!

Valitse sopivin vaihtoehto:

Kaikkiin kiinnostuneisiin otetaan yhteyttä puhelimetsi, jos olet etsimämme henkilö. Ensisijaisesti otetaan Tammikuussa aloittavien kanssa.

Muihin otetaan yhteyttä, kun vapautuu tilaa tai avataan uusi toimipiste. 

© 2019 by GuldaMethod 

Rekisteriseloste

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • YouTube - Black Circle