Keho

Yksi elämän pahimpia rajoitteita on fyysinen rajoite.

Miten paljon voikaan rajoittaa päänsärky, jonka vuoksi tuntuu ettei ajatukset oikein kulje? 

Tai viiltävä selkäkipu, joka muistuttelee olemassaoloaan jokaisella askeleella?

Entä huonosti liikkuva olkapää, jonka vuoksi joudut luopumaan

rakkaasta harrastuksesta tai et voi ottaa lastasi syliin?

Usein me havahdumme avun tarpeeseen, kun vaiva alkaa haittaamaan elämää melko paljon. Ensin me kokeilemme kaikkia kotikonsteja särkylääkkeistä jumppaliikkeisiin. 

Mutta ne voivatkin pahentaa koko vaivan. Sitä varten ammattilaisen luona on hyvä käydä aina, kun elämässä on paljon yksipuoleista liikkumista. 

Nimittäin kehosi rasittuu jatkuvasta ylirasituksesta saman liikeen parissa tai virhe-asennosta, jota toistuvasti teet. Kehosi kaipaa monipuolisesti kehon liikeratojen käyttöä ja niin, että liikkeet suoritetaan nivelten kannalta oikein. 

Olet kehosi kanssa tekemisissä 24/7 ja tulet aina olemaan, joten kohtele sitä hyvin ja oikein.

Palvelumme, joilla saat kehosi kuntoon

1/1

Liike on lääke vain jos liikkuvuutesi on kunnossa

PREMIUM FASCIA

Premium Fascia on hoitomenetelmä, jossa on yhdistetty monta eri hierontatekniikkaa, lihaskalvojen hoitomenetelmää sekä laajaa liikkuvuuden toiminnan osaamista.

Näin saat hieronnan, faskiahoidon sekä fysioterapian kaikki yhdessä menetelmässä. 

Hoidossa perehdytään kehosi häiriötilaan ja pyritään selvittämään juurisyy sen muodostumiselle. Kun hoidoissa pureudutaan juurisyyn selvittämiseen oireiden lievittämisen sijaan niin oireet yleensä helpottuvat tai jopa poistuvat! Siksi menetelmä on perinteistä hierontaa tehokkaampi etenkin, kun menetelmässä lihasten lisäksi hoidetaan myös lihasta ympäröivää lihaskalvoa.

Hoidon päätteeksi saat hoito-ohjeet kotiin, jotka ovat juuri sinun vaivalle räätälöityjä.

 

Lue lisää menetelmästä: www.premiumfascia.fi

 

Premium Fascia sopii äkillisesti ilmestyneisiin vaivoihin sekä pidempään jo jatkuneisiin kroonistuneisiin.

Menetelmä poikkeaa monista muista hieronnoista ja lihaskalvohoitomenetelmistä niin, että tässä hoito räätälöidään juuri sinun näköiseksi. Hoidossa selvitetään kaikki mahdolliset tekijät vaivan ilmestymiseen ja hoitokin suunnitellaan oppimalla omasta vaivasta ettei se enää toistu.

Yleensä noin 3-5 käyntiä riittää, mutta se riippuu vaivan laadusta, miten monta käyntiä se lopulta vaatii.

 

Hoito aloitetaan ennen tapaamista täyttämällä lomake, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä varatakseen konsultaatioaika.

Konsultaatiokäynti on 90 minuutin aika, josta 30 minuuttia pureudutaan lomakkeen kysymyksiin täydentävästi ja 60 minuuttia hoidetaan. Hoidon jälkeen laaditaan hoitosuunnitelma ja saat ensimmäiset ohjeet, miten voit itse vaikuttaa vaivaasi. Ohjeet tulevat meidän hoidon seurantajärjestelmään, johon pääset kirjautumaan sisään omilla tunnuksilla.

Konsultaatiokäynti 90min 

150€

Jatkokäynnit ovat 75 minuutin ajat, jolloin 60 minuuttia sinua hoidetaan ja 15 minuuttia käydään läpi uudet liikkeet sekä kartoitetaan edistymistä. Liikkeet sekä muut ohjeistukset tulevat seurantajärjestelmään, josta voit muutenkin seurata hoidon etenemistä.

Jatkokäynnit varataan hoidon yhteydessä tai voit itse varata ajanvarauksesta.

Jatkokäynti 75min

145€

 

Voit myös ostaa lahjaksi Premium Fasciaan käynnin verkkokaupasta.

© 2019 by GuldaMethod 

Rekisteriseloste

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle