Tarjoamme vain ensiluokkaisia laatuhait

Premium Fascia

Premium Fascia käsittelyssä yhdistetään monen eri hieronnan, lihaskalvo hoitomenetelmien ja muita lihaksien huoltotekniikoita saadakseen kipusi pois ja kireät lihakset rennoksi. Tämä hoitomuoto on ollut tehokkain tapa saada kehon tukokset auki, liikkuvuutta paremmaksi ja kivut lievemmäksi. 

 

Ensimmäiseksi käyntikerraksi suositeltavaa on käydä konsultaatiossa, jotta voidaan rauhassa tarkastella ongelmaasi kokonaisvaltaisesti, määritellä vaivan mahdollinen aiheuttaja ja laaditaan sille hoitosuunnitelma. Samalla selviää vaatiiko vaiva 60 vai 90 minuuttisia hoitoja.​ 120 min suositellaan, kun hoidettavana on koko selkä sekä jalat.

Konsultaatiokäynti - 125€

Kun olet käynyt konsultaatiokäynnissä, tule jatkokäyntiin, jottei vaiva palaa takaisin. Vaikka hoidon jälkeen olo helpottuu huimasti niin taustalla on usein toistuva virheasento tai kehoa rasittava tapa käyttää lihaksiaan, jolloin ne rasittuvat tavallista enemmän.

Käyntiin sisältyy myös hoitosuunnitelman päivittäminen sekä mahdolliset muut tarpeelliset neuvonnat kuten miten jatkossa voi välttää saman vaivan uusiutumisen.​

60 min Premium Fascia  - 125€

90 min Premium Fascia - 187€

120 min Premium Fascia - 250€

© 2019 by GuldaMethod 

Rekisteriseloste

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle